גוגל חשפה רשמית את המסע הענק הראשון שלה לתשלומים ניידים באסיה. ה- Browse Mean חשף אפליקציית תשלומי סלולר חדשה בשם TEZ עבור בסיס הלקוחות ההודי הצומח שלה. TEZ יאפשר לאנשים לקשר את חשבונות הבנק שלהם לאפליקציה העובדים עם תקן UPI ההודי ההולך וגדל. TEZ יכול לאפשר למשתמשים לשלם עבור מוצרים בצורה מאובטחת בחנויות פיזיות כמו גם באינטרנט, כמו גם לאפשר גם העברות כסף לאדם לאדם. עם זאת לגוגל כבר יש שכר אנדרואיד, אז למה TEZ?
ובכן, לרוב האנשים הסמארטפונים ההודים אין סמארטפון עם NFC. ככאלה, שירותים מבוססי NFC כמו Android Pay יתקשו להתעדכן. לעומת זאת, TEZ הופך את השימוש בתקן UPI שכבר התחבק על ידי למעלה מ- 50 בנקים ברחבי הארץ. יש גם אימות מובנה של שני גורמים, כך שאנשים לא צריכים לדאוג להונאה. האפליקציה מוצעת הן ל- iOS והן גם לאנדרואיד הטוב ביותר מהיום הראשון.
שלח בית כסף למשפחתך, חילק הוצאות ארוחת ערב עם חברים או שלם את השכונה Chaiwala. הפוך את כל התשלומים לענק או קטן, ישירות מחשבון הבנק שלך עם TEZ, אפליקציית ההחזר הדיגיטלית החדשה של גוגל להודו
מה ההבדל?
TEZ, בניגוד לשירותי החזר אחרים המוצעים בהודו, אינו ארנק סלולרי. כלומר, לא תוכל או לא צפוי לאחסן כסף באפליקציה כמו גם להעלות אותה כמו להשתמש בה. TEZ דומה הרבה יותר לשירותי ההחזר במערב, כמו Apple Pay או Android Pay, רק ללא ה- NFC. רומז זה פשוט מציע לך שיטה לקשר את הטלפון שלך לחשבון הבנק שלך. לפיכך, מה שמאפשר לך לשלם ישירות מחשבון הבנק שלך תוך שימוש בטלפון שלך כדי לנכות יתרה. במילים אחרות, זו רק אפליקציה שהופכת את הטלפון שלך לכרטיס חיוב.
תמיכה
מכיוון ש- TEZ מנצל את ה- API, באופן טבעי זה עובד עם בנקים רבים כמו Axis, HDFC Bank, ICICI וכן מציין את בנק הודו ואחרים התומכים ב- UPI. גוגל עובדת עם רשתות מזון גדולות כמו דומינוס, מספקת שירותים כמו Redbus, כמו גם Jet Airways כדי לאפשר תשלומים תוך שימוש ב- TEZ. גם העסק חשף ממשק API שיאפשר לכל סוג של ספק לתמוך בתשלומים עם TEZ יורד בדרך.
UPI הוא מאמץ של ממשלת הודו להביא שירותי בנקאות משולבים הרבה יותר בשוק מקוטע במיוחד. כמו גם אחת השיטות הרבות שהשוק ההודי מקוטע הוא שפה. באופן טבעי, לאפליקציה של גוגל יש תמיכה באנגלית, הינדית, בנגלית, גוג’ראטי, קנאדה, מרתי, טמיל, כמו גם בטלוגו.
כמו כל שאר אפליקציות UPI, יש גבול של 1,00,000 $ על העברות כסף וכן 20 העברות ביום אחד.
גוגל כבר סימנה את השם במדינות מזרחיות אחרות כמו אינדונזיה כמו גם הפיליפינים. זה עשוי לרמוז כי Mountain View מתכננת להביא את האפליקציה גם לשווקים אחרים באסיה.
[googleplay url = “”/]